Використання інформаційно-комунікаційних технологій у вивченні шкільного курсу математики - Вертипорох, Т.О.; Турка, Т.В. (Технології електронного навчання, 2023)
Стаття присвячена використанню інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) на дистанційних уроках математики, висвітленню проблем використання ІКТ, виділенню переваг та недоліків використання ІКТ під час навчального процесу, а також аналізу результатів дослідження з проблем, що виникають у вчителів при використанні інформаційно-комунікаційних технологій при підготовці до окремих частин вивчення математики під час дистанційного навчання.