До проблеми інформатизації професійної підготовки майбутніх учителів фізичної культури - Кисельов, В.О. (Технології електронного навчання, 2020)
Статтю присвячено висвітленню деяких аспектів проблеми інформатизації професійної підготовки вчителів фізичної культури. Підготовка майбутніх учителів фізичного виховання у ЗВО має спиратися на застосування засобів ІКТ у навчальній діяльності та передбачати усвідомлення студентами сучасних технологій як важливого засобу успішної професійної діяльності; формування інформаційно-освітнього середовища ЗВО; систематичне включення студентів в активну педагогічну діяльність із застосуванням ІКТ; спрямування студентів на творчу самореалізацію засобами ІКТ.