Метод елементарних перетворень в задачах лінійної алгебри - Пащенко, З.Д.; Турка, Т.В. (Технології електронного навчання, 2020)
Навчання студентів найбільш раціональним методам розв’язування задач є однією із важливих проблем навчання математики. В роботі виділено класи задач лінійної алгебри, для яких метод елементарних перетворень рядків матриць є одним з найбільш раціональних. Описано навчально-пізнавальні дії розв’язання кожного з таких класів та їх схеми. Обґрунтовується використання комп’ютерних технологій в якості засобів навчання при вивченні лінійної алгебри.