Використання комп’ютерного адаптивного тестування у ДДМА на платформі Moodle - Загребельний, С.Л. (Технології електронного навчання, 2019)
У статі розглядається застосування алгоритмів адаптивного комп’ютерного тестування на основі платформи MOODLE у Донбаській державній машинобудівній академії.