Використання редактору анімацій при викладанні інформатики в початкових класах - Стьопкін, А.В.; Фролов, К.О. (Технології електронного навчання, 2018)
У статті висвітлено сучасний стан проблеми використання засобів створення анімацій при викладанні інформатики в початкових класах загальноосвітніх шкіл. Розглянуто основні переваги та недоліки використання різних систем створення анімацій у роботі вчителя. Обґрунтовано доцільність використання крос-платформного векторного графічного редактору Synfig.