Організація самостійної роботи учнів на уроках математики за допомогою платформи Classtime - Сагай, А.М.; Турка, Т.В. (Технології електронного навчання, 2022)
У статті ми проаналізували можливості платформи Classtime для всіх учасників освітнього процесу. Розглянули доцільність використання саме цієї платформи під час організації самостійної роботи учнів на уроках математики. Описали важливість впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес. Продемонстрували фрагмент уроку геометрії у 7-му класі з використанням платформи Classtime.