Застосування технологій електронного навчання під час підготовки виховних заходів класними керівниками коледжу - Романова, М.М. (Технології електронного навчання, 2022)
У статті розглянуто ефективність застосування технологій електронного навчання під час підготовки виховних заходів класними керівниками коледжу.